Inventflow service & onderhoud

Uw continuïteit gewaarborgd met de totaalservice van Inventflow


Inventflow is uw partner voor het gehele onderhoud, van uw complete range pompen. We kunnen dit op locatie uitvoeren of in één van onze servicevestigingen. Onze gespecialiseerde en getrainde servicemonteurs voeren het totale onderhoud uit. Al het onderhoud en revisies leggen we vast met foto's, om het voor u inzichtelijk te maken.

Wij ontzorgen op het gebied van pompen, door correctief, preventief en predictief onderhoud. Hierin zijn verschillende zaken erg belangrijk, zoals de juiste uitlijning van pompen en trillingsmetingen. Ook kunnen wij flowmetingen verzorgen om standtijden van uw pompen te verlengen.

'
Screenshot
Onderhoudscontracten

U kunt met Inventflow een onderhoudscontract afsluiten. Wij inventariseren de pompen die bij u op locatie staan en stellen aan de hand van deze informatie een contract op, met de benodigde wisselstukken die bij het onderhoud nodig zijn. Tevens zijn er mogelijkheden om de spare parts bij Inventflow in beheer te hebben. U weet dan zeker, dat u niet misgrijpt, indien er een calamiteit is met de desbetreffende pomp. Deze wisselstukken kunnen ook worden gebruikt bij het preventief onderhoud van uw pompenpark.

Testinstallatie

Na een reparatie, een ombouw, of een vermogensaanpassing, wilt u natuurlijk graag weten of de pomp de gewenste capaciteiten haalt en aan de nieuwe eisen voldoet. In onze werkplaats beschikken we over een testfaciliteit, waarmee we nagenoeg elk type pomp uitvoerig kunnen testen en analyseren. Zo kunnen we testen of de pomp optimaal functioneert en presteert. 

Pompen met een vrij aseinde kunnen we voorzien van een lektest. Hierbij wordt het pomphuis met water gevuld en op druk gezet, zodat bekeken kan worden of de nieuwe afdichtingen lekvrij zijn. Bij een pomp met een dubbele seal, back-to-back of tandem uitvoering, testen we de seal door water op druk te zetten in een gesloten systeem. 

Inventflow Service Center 3.0

Inventflow Service Center 3.0 is een waardevolle tool, om op een adequate en snelle manier om te gaan met - onder tijdsdruk staand - correctief onderhoud. Het vereenvoudigt preventief onderhoud en kan zeer goed worden gebruikt bij het opschalen naar een predictief onderhoudsregime.
Screenshot
Eigen voorraad

Inventflow heeft een grote voorraad aan pompen. Hiermee kunnen wij in geval van calamiteiten vaak voor een oplossing zorgen. Zowel voor hygiënische als industriële toepassingen.

We beschikken over een compleet ingericht magazijn met wisselstukken voor pompen die per direct beschikbaar zijn zoals lagers, o-ringen, seals en overige slijtdelen.

24/7 Servicedienst

Inventflow beschikt over een 24/7 servicedienst. Zo staan we dag èn nacht en in de weekenden voor u klaar. U krijgt een medewerker aan de telefoon, met kennis van zaken, die in staat is om snel te inventariseren wat er aan de hand is en adequaat de nodige maatregelen kan nemen. De dienstdoende servicemonteur wordt direct ingeschakeld en is spoedig ter plaatse om er voor te zorgen, dat de pomp weer operationeel wordt. Voor deze service is geen onderhoudscontract nodig. U betaalt alleen als u daadwerkelijk gebruik maakt van onze service.

De 24-uurs servicedienst is te bereiken via ons vaste nummer. Na kantooruren wordt u doorgeschakeld naar één van onze medewerkers die u dan verder helpt en ontzorgt.

Inventflow verricht effectief, efficiënt en op een gewaarborgd hoog niveau service en onderhoud. Dit wordt door behaalde, onderstaande certificeringen benadrukt.

ISO9001:2008

Al onze servicemonteurs werken volgens de in- en extern voorgeschreven veiligheidsrichtlijnen.

VCA

Veiligheid staat bij Inventflow op de eerste plaats. We zijn dan ook als bedrijf VCA gecertificeerd.

Wat kunnen wij voor u doen?