Service Center 3.0

Grip op uw productieproces

Ontdek de kracht van Inventflow Service Center 3.0

Screenshot

Controle door het unieke dashboard

Volledige controle en actuele status van uw pompen. Het dashboard geeft de gebruiker direct actuele informatie met betrekking tot het service level van de procesapparatuur opgenomen in het systeem. Evenals actueel gevoerde communicatie op specifiek productniveau.

Direct contact met Inventflow per e-mail en/of telefoon is 24/7 gewaarborgd, waardoor de gebruiker een optimale service wordt geboden.

Overzicht van alle pompen op locatie-niveau

Alle pompen, op de betreffende locatie, opgenomen in Inventflow Service Center 3.0, worden hier in één oogopslag getoond. Het optimaliseert de communicatie tussen de gebruikers onderling en Inventflow. Opmerkingen als; “die blauwe pomp daar links onder het bordes” zijn hiermee verleden tijd. Eenduidige en directe communicatie maken, dat er snel op een adequate wijze informatie uitgewisseld wordt.

Service level

Preventief onderhoud vraagt om duidelijkheid en inzicht op het gebied van het actuele service level van procesapparatuur. Inventflow Service Center 3.0 biedt de mogelijkheid om, samen met u als gebruiker, een preventief onderhoudsregime op te zetten. Dit vertaalt zich vervolgens naar een duidelijke indicatie op productniveau. Middels de service-level-indicator wordt u direct geïnformeerd betreffende de onderhoudsstatus en wanneer het betreffende product aan onderhoud toe is. Preventief-onderhoud in Optima-Forma!

Screenshot
Screenshot

Alle informatie binnen handbereik

Wanneer u inzoomt op product-item-niveau, biedt Inventflow Service Center 3.0 u een volledig inzicht in het geselecteerde product. U treft algemene gegevens aan onder de tab overzicht en alle historie over het product onder de tab logboek. Ook staan er productfoto’s ter verificatie tot uw beschikking en kunt u direct communiceren met Inventflow middels het veld opmerkingen.

Wilt u Inventflow Service Center 3.0 inzetten in uw organisatie?

Neem dan contact met ons op!